Foto: Hermen van de Waal / Fossielvrij NL

28 MAART 2024

Geen duurzame reclame claims voor onduurzame bedrijven: “Dikke YES!” voor duurzame koplopers onder ondernemers!

Als niet-duurzame bedrijven niet langer zomaar mogen roepen dat ze duurzaam zijn, betekent dat dat de wel-duurzame ondernemingen veel makkelijker te onderscheiden worden. Als jij als ondernemer dus wél serieuze stappen zet op het gebied van duurzaamheid, haal je daar een mega voordeel uit!

15 februari 2024

Je onderneming verduurzamen? Dat gaat in 3 fasen.

De klimaat-, stikstof-, en grondstoffencrisis, het toenemend verlies aan biodiversiteit, de woningnood en de groeiende kloof tussen rijk en arm vragen om een andere manier van ondernemen. Wij helpen je in drie fases op weg naar een duurzamere en toekomstbestendige organisatie.

19 juli 2023

SOW’s 9 stappen om te verduurzamen.

Bij SOW Sustainability hebben we onze eigen methode ontwikkeld om een organisatie te verduurzamen. Je zult van ons geen standaard advies krijgen, want we creëren de uitkomst helemaal samen met jou en je werknemers. In dit artikel lees je hoe dat eruit ziet.  

19 Juni 2023

Even voorstellen: dit is Tahnee.

Dit is Tahnee, onze eerste team member. Net als Mirjam is Tahnee een duurzaamheidsexpert en ook is ze een trotse klimaatactivist. Geen zorgen – als ze aan het werk is blijft de tomatensoep thuis! 😉

8 maart 2023

Rapporteren over duurzaamheid verplicht voor grote bedrijven

Europese wetgeving (CSRD) verplicht grote bedrijven om te gaan rapporteren over hun duurzaamheidsbeleid. Benieuwd wat dit voor jouw organisatie betekent? 

Mirjam van Laarhoven, Oprichter SOW Sustainability

10 Feb 2023

Even voorstellen: wij zijn SOW Sustainability.

Wij zijn SOW Sustainability – de duurzaamheidsexperts van Eindhoven. Een team dat erop gebrand is om de wereld iedere dag een beetje mooier te maken.