VRAAG DIRECT AAN

Workshop Duurzame Doelen

Werkvloer-sessies ‘Wat is duurzaamheid?’

Online introductie-cursus duurzaamheid

Duurzaamheids-strategie workshops

Voor het trainen en activeren van kantoormedewerkers hebben we de ‘Workshop Duurzame Doelen’ ontwikkeld (in samenwerking met andere duurzaamheidsexperts). Een teambuildingsgame van ± 2.5 uur over duurzaamheid, perfect voor MKB-bedrijven die met hun medewerkers op een laagdrempelige manier het gesprek willen aangaan over duurzaamheid. 

Voor het trainen en activeren van medewerkers op de werkvloer, hebben we 3 interactieve en laagdrempelige sessies van ±1 uur ontwikkeld.

We gaan aan de slag met volgende vragen:

  • Wat is duurzaamheid?
  • Wat motiveert jou?
  • Welke ideeën heb jij?

 

Een andere building block die je kunt inzetten om je team te inspireren en activeren voor duurzaamheid, is de online introductiecursus. Je zorgt ervoor dat iedereen in je organisatie en team dezelfde basisinformatie heeft en het is bovendien een ideale manier om het gesprek op gang te brengen

Een intern team van duurzaamheids-ambassadeurs gaat onder onze bezielende leiding zelf aan de slag om een duurzaamheids-strategie te formuleren, te concretiseren en te plannen. Dit met behulp van interactieve en innovatieve werkmethoden en technieken.