HOE GAAN WE TE WERK?

Bekijk onze video en ontdek hoe andere professionals onze building blocks hebben ervaren.

Over de introductiecursus:

Als je op zoek ben naar nieuwe inzichten om eindelijk te starten met duurzamer leven/ondernemen volg dan deze cursus.

Bernard Joosten - Klimaatbaas Uitjesbazen

Over de introductiecursus:

“Het is een cursus voor iemand die al interesse heeft in duurzaamheid en hier graag meer over wil leren/meer mee wil doen. Het geeft de urgentie weer, geeft handvatten om stappen te maken en gaat in op wat jij als persoon kan doen en kan veranderen. Het zet je aan tot actie.” 

Lisa Meijer - Projectleider duurzaamheid FEST

Over de introductiecursus:

Ik heb meer informatie gekregen over duurzaamheid en de modules zijn zelfs verslavend goed opgebouwd!!

Helga Sluyts - Turnhout School voor verpleegkunde

Global Goals Jam

Jaarlijks zet het team van SOW Sustainability zich in om impact te maken voor de publieke sector door de Global Goals Jam te organiseren voor Eindhoven. Bekijk hier de video van editie 2022 die we organiseerden in samenwerking met tini studio.

Over de verdiepingscursus duurzaam leiderschap:

“SOW team, super bedankt voor jullie enthousiasme tijdens de live meetings en de aansporingen in de comments. Altijd nieuwsgierig, kritisch en bovenal positief, dat is wat jullie samen sterk maakt!”

Roland van Bussel – COO Moonen Packaging

Over de Duurzame Doelen workshop:

“Ik ben blij dat ik op mijn roostervrije dag hier naartoe ben gekomen. De Sustainable Development Goals lijken heel groot maar tijdens deze sessie hebben we het heel klein kunnen maken en ervaren dat het heel dichtbij is. Ondanks verschillen in persoonlijkheid, leeftijd en achtergrond kwamen we toch tot een gezamenlijk doel hoe we impact kunnen maken.”

Rabobank

Over het strategietraject:

Het strategietraject was erg leerrijk. We kregen verschillende handvaten aangereikt en zijn op een erg gestructureerde manier van ‘wazig’ naar concrete acties gegaan. Ik zou het traject aanbevelen aan bedrijven die willen verduurzamen, maar hulp kunnen gebruiken bij het bepalen van de richting. 

Sven van Eester – Moonen Packaging

De mooie bedrijven waar wij mee mogen werken: